Thursday, July 30, 2009

Penjagaan Kulit & Kosmetik

Anda dilahirkan anggun. Kita hendaklah meningkatkan atau mengekalkan keanggunan tersebut. Konsep penjagaan kulit khas kami mengesyorkan rutin C-C-M-T yang mudah dan unik. Ia merupakan konsep yang direka khas untuk individu yang istimewa seperti anda.

Dan, kami tidak berhenti di sini, kami terus berusaha untuk meningkatkan diri kami demi anda. Teori Kecantikan C-C-M-T yang disyorkan Elken merupakan langkah penjagaan kecantikan yang sangat istimewa – ia hanya memerlukan 4 langkah asas yang mudah untuk menikmati pembersihan dan pelembapan kulit yang sempurna.

Produk penjagaan kulit yang khas dapat memberikan kesan pembersihan, penyegaran dan pemutihan yang lebih cemerlang, menjadikan wajah anda lebih menawan.

Membersih (+ Menjernih)

Merapi


Melembap

Merawat (Penjagaan Khas)

Elken membekalkan anda pelbagai siri penjagaan kulit yang berkualiti tinggi. Semuanya diperbuat daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan semula jadi dengan menggunakan air yang berkualiti tinggi. Demi memastikan keberkesanan, produk kami tidak mengandungi pengawet, pewangi, minyak mineral dan kandungan yang boleh merengsakan kulit. Proses penghasilan produk Elken sentiasa terjamin bebas daripada segal pewangi dan pewarna tiruan untuk mencapai ketulenan 99.999%, sekaligus mengekalkan kualiti cemerlang ramuan produk.Jadi, sudahkan anda bersedia untuk merasai pengalaman yang unik dalam dunia penjagaan kulit Elken?


Pertama di Asia Pasifik

4 Teknologi yang Unik dan Revolusional di dalam Sebuah Peranti

Eternal Beauty ialah pengurut kesihatan dan kecantikan bersepadu yang menggabungkan kecantikan semula jadi dengan sains melalui bahan biologi kejadian semula jadi untuk memberikan kecantikan bermutu salun, manfaat pelangsingan dan kesihatan pada harga yang berpatutan.
Eternal Beauty merupakan ciptaan pemenang anugerah yang mampu memancarkan Sinar Inframerah Jauh (FIR), Anion dan Germanium dan Ultrasound secara semula jadi. Kepala pengurutnya diperbuat daripada batu semula jadi dan boleh juga digunakan pada kulit yang sensitif.
Peranti ini memberikan manfaat tambahan seperti mengurangkan kedutan, meningkatkan keanjalan kulit, mengecilkan liang roma, memecahkan selulit dan mencerahkan kulit.Menyepadukan Sains dan Alam Sekitar

ETERNAL BEAUTY SG mengharmonikan kebaikan semula jadi dengan sains melalui bahan biologi semula jadi untuk menghasilkan sebuah peranti kecantikan dan kesihatan pelbagai fungsi untuk kegunaan di rumah. Ia merupakan ciptaan pemenang anugerah yang dapat memancarkan Sinaran Inframerah Jauh, Anion dan Germanium secara semula jadi dengan keupayaan Getaran Sonic. Gabungan fungsi-fungsi ini memberikan kebaikan kecantikan dan kesihatan yang maksimum dari dalaman ke luaran.

4 Teknologi dalam 1 Peranti yang Revolusioner

Sinaran Inframerah Jauh - Pemancaran 90% FIR dalam jarak gelombang (5-20┬Ám) yang paling berfaedah- Penembusan jauh sehingga 40mm ke dalam tisu subkutaneus- Menggalakkan peredaran darah dan limfa- Antibakteria

Anio-Vitamin di dalam udara- Meneutralkan radikal bebas yang berbahaya- Menggalakkan pembaharuan sel epidermis

Germanium-Sejenis separuh logam dan pensemikonduksi semula jadi- Menembusi sel untuk meneutralkan ion yang tidak seimbang

Teknologi Getaran Sonic- Getaran Sonic pada 11000rpm- 11000 kali getaran dalam 1 minit- Menggalakkan dan mencergaskan otot-otot- Menggalakkan metabolisme dan pembinaan serat yang kenyal


Sile ke http://www.elken.com.my/ untuk maklumat lanjut dan product2 lain...
pengalaman saye :

hari tu saye berpeluang mencube product ni.. percume taw.. siap org urut2 kan muke.. rase nka tido jer.. die demo sebelah muke saye saje.. hasil nye.. pipi saye agak up sikit.. muke saye licin n putih.. rase ketegangan kulit saye.. garis2 halus n sembam mate hilang sdikit.. tu setengah jam.. klo hari2 pkai?? lu pk la sendiri..

No comments:

Post a Comment